Годишна международна среща на FESPA

FESPA е глобална федерация от 37 национални асоциации за ситопечат, дигитален печат и текстилен печат. Общото събрание на Федерацията за 2018 г. се проведе в София, организирано изцяло от “Инсайт Ивентс”.

Събитието включваше няколко компонента. Гостите бяха настанени в новооткрития хотел „Интерконтинентал“ в София, където се проведоха и техните срещи. Вечерите се състояха в някои от най-добрите ресторанти в града – “Cosmos” и “Къщата с часовника”. Едно от най-запомнящите се преживявания за гостите бе пътуването до историческия град Копривщица. Те пътуваха с уникален стар парен локомотив, комбиниран с вагона Корона Експрес от 1938 г. (влакът на цар Борис III) и вагонния ресторант на Витоша експрес (влакът на комунистическия лидер Тодор Живков). Гостите се насладиха на вкусен кетъринг и красиви гледки по време на пътуването си до Копривщица. Там те посетиха някои от най-важните места от историята на България и опитаха традиционната ни кухня на обяд – барбекю в най-старото училище в страната.

Това 5-дневно събитие включваше и екскурзия за партньори до Пловдив, както и изискан прием и вечеря в изключителния “Residents Club” в София.

Място на провеждане:

София, България

Гости:

70

Нашата роля:

Настаняване
Трансфери
Наем зали и техническо оборудване
Активности и екскурзии
Коктейл
Уникални места
Кетъринг

animated shape