4 съвета за идеалното Коледно Парти

koledno-parti

 

Коледата чука на вратата, а с нея и дългоочакваното коледно парти. Това е вечерта, в която служителите би трябвало да стъпчат с гъвкави движения на дансинга йерархичните разделения помежду си. Организационните схеми да минат „на пауза“ в рамките на няколко часа, през които имаме право да се отпуснем на 100% (или почти) в компанията на нашите колеги.

Ето няколко съвета от “Инсайт Ивентс”, които ще направят коледното ви парти незабравимо.

Помислете за тема

Когато коледното пари е тематично, това дава възможност на гостите, вашите колеги и партньори, да се отпуснат по-лесно и да се потопят в атмосфера, която разчупва офисните правила. Темата трябва да е вдъхновена от служителите във вашата компания. Ако екипът ви е само дами, то направете парти в стил “Сексът и градът” и подарете на колегите си празничен грим. Ако вашите служители са по-възрастни дайте им възможност да се завърнат в любимо за тях десетилетие – парти в стил 90-те, 70-те или 80-те. Бъдете креативни в темата, но не забравяйте да мислите, за кого е това парти и коя тема ще се хареса най-много.

koledno-parti-ideikoledno-parti-70s-ideikoledno-parti-idei


Дядо Коледа е в детайлите

Помислете за малки детайли, които могат да раздвижат атмосферата на партито и да дадат на колегите ви повод за разговор. Това може да са късметчета, различни малки аксесоари, които ще дадат възможност на всички да се преобразят бързо.

koledno-parti-detaili


Коледна трапеза

Храната на коледното парти е много важна. Без значение дали ще избере да гощавате вашите колеги на блок маса, с коктейлни хапки или със сет меню винаги мислете за храната, защото тя е важна част от партито. Тя може да е съобразена с фирмените цветове, да носи логото на компанията или да е в тон с темата, но не забравяйте, че трябва да е вкусна и обилна.

koledno-parti-trapeza


Коледни подаръци

Подгответе малки подаръци, които вашите колеги да отнесат със себе си заедно с положителната емоция от коледния купон. Малките армагани могат да са коледни украшения или да са свързани с темата на вашето парти. Те със сигурност ще допълнят изживяването и ще зарадват колегите.

koledno-parti-podaruci

 

За още вдъхновение можете да видите снимки от коледно парти, организирано от „Инсайт Ивентс“ във Фабрика 126 https://insight-events.bg/proekti/koledno-parti-old-factory/

Ние ви пожелаваме весело празнуване и не забравяйте да ни потърсите ако имате нужда от идея или помощ при организирането на вашето коледно парти!

koledno-parti