Елена

Аз работя в сферата на туризма от 2000 г. насам. Завършила съм  "Управление на туризма" в Университета в Портсмут, специализирала в САЩ, но избрах да приложа знанията ви в България.

Обичам работата си, пътуванията, и най-вече динамиката, това че всеки ден е различен от предходния.


LinkedIn профил

Борислав

След 10 години в бранша и над 200 организирани събития за мен всяко ново запитване си остава предизвикателство. В главата ми жужат много идеи, но най-важно е клиентите ми да намерят най-доброто решение и да постигнат целите си.

Обичам работата си и съм ентусиазиран от срещите с нови хора и места.


LinkedIn профил

Боряна

За мен работата е удоволствие. Зарежда ме с нови идеи, а добрите резултати ме мотивират все повече.
Удовлетворените клиенти са най-добрата оценка за мен.


LinkedIn профил

Александра

Аз идвам от хотелиерския бизнес, с международен опит от Америка и Европа. Да организирам е моята страст, вниманието към детайла и комуникацията са моят метод, а качествените събития са моята цел. Аз съм енергична и креативна и обичам забързаната среда, където идеите ми оживяват и мога да създам най-доброто за нашите клиенти.


LinkedIn профил

Георги

По-голямата част отживота ми е минала в сферата на туризма и услугите като последните десет години като професионален екскурзовод. Представянето на България в най-добрата й светлина е моята стихия. Грижата за клиента е правилният подход към решаването на проблемите са едни от основните ми приоритети.


LinkedIn профил

Владимир

Започнах кариерата си със стаж в един от най-ренoмираните хотели в САЩ. От тогава вече 6 години работя в сферата на корпоративния туризъм. Занимавaм се с организиране на бизнес пътувания и конференции извън България. Да създавам успешни бизнес партньорства и да се срещам с нови и интересни хора е удоволстие за мен.


LinkedIn профил

Цветан

За мен организирането на събития е страст и се радвам, че вече 5 години е моя работа. В ежедневната работа за мен на първо място са клиентите и техните нужди и желания. Стремя се всяко следващо събитие да е по-добро и по-успешно, а новите места, интересните събития и доволните клиенти ме движат напред.


LinkedIn профил

Иван

Аз съм в бранша с организиране на събития повече от 10 години. Натрупал съм незаменим опит в сферата, като съм бил част от най-разнообразни мероприятия за стотици гости. Аз съм креативен и отговорен, винаги готов да отговоря на поредното предизвикателство с различни решения и уникални идеи.


LinkedIn профил