ЗА НАС

“Инсайт Ивентс” е компания за корпоративно туристическо обслужване. Основана през 2015 година, “Инсайт Ивентс” успява бързо да се наложи като лидер в организирането на събития и бизнес пътувания в България. Компанията предлага цялостни решения за корпоративни клиенти.

Екипът ни е изграден от професионалисти с умения и познания в различни аспекти от сферата на събитийния мениджмънт. Именно това ни прави уникален тандем при многокомпонентни проекти. Идеите, които претворяваме във вашите събития, превръщат oбикновеното мероприятие в значимо събитие.

Explore. Travel. Influence

Нашата философия и символ

Интегрирахме „Водното конче“ в логото си, защото то олицетворява принципите и разбиранията на “Инсайт Ивентс” за работа с нашите клиенти. Също както водното конче, което вижда на 360 градуса, ние се вглеждаме във всеки детайл. То лети във всички посоки - ние сме гъвкави и сме винаги там, където има нужда от нас, за да се погрижим за вашето събитие. Водното конче е символ на промяната и трансформацията - ние се развиваме и променяме постоянно, за да сме в крак с най-съвременните тенденции и да отговорим на нуждите ви.

НАШИЯТ ЕКИП

Борислав Йорданов
Елена Рачева-Стоянова
Александра Янкулова
Владимир Баджоров
Цветан Стайков
Ивайло Гюров
Симона Страхилова
Боряна Костова