В днешния забързан свят организирането на успешни конференции и семинари е от съществено значение за насърчаване на растежа, иновациите и сътрудничеството във всички сфери на бизнеса.

Ние от “Инсайт Ивентс” разбираме това и се грижим клиентите ни да получат най-високо ниво на обслужване.

Конференциите и семинарите са съществена част от портфолиото ни с корпоративни събития.

Ето няколко аспекта от организацията на събития, за които можете да разчитате на професионалното ни съдействие:

Избор на подходяща локация за провеждане на Вашето събитие

Всяка конференция или семинар се нуждае от добре подбрано място, което да бъде в синхрон с Вашата марка и основна тема на Вашето мероприятие.

Независимо дали става въпрос за простота и ефективност, зашеметяваща оригиналност или разкошен лукс, ние от „Инсайт Ивентс“ знаем какво да Ви предложим.

Това, което ни отличава от останалите фирми за организиране на конференции, е нашият дългогодишен опит и работа с top level компании от България и Европа.

Тъй като сме работили в стотици градове и локации в България и по света, успяхме да натрупаме забележителни познания от първо лице за най-добрите и качествени места за провеждане на корпоративни събития.

Сред тях са:

  • водещи хотели
  • модерни конферентни центрове
  • музеи
  • галерии
  • очарователни градини
  • и много други…

Екипът на „Инсайт Ивентс“ познава отлично най-добрите и уникални места за организиране на конференции и семинари.

Ние знаем какво могат да предложат местата и колко ще струва това, спестявайки Ви време и пари.

Управление на Вашето събитие

В действителност осигуряването на удобни полети, подходящи трансфери, представително посрещане, вкусна храна, гладко настаняване, вдъхновяващо изживяване чрез брандинг и иновации изисква много добри организационни умения, както и отлично познаване на услугите на доставчиците.

От дизайна и производството на всички материали за събитието, до осигуряването и поддръжката на техническата част, менютата, изложбените щандове, настаняването, регистрацията на делегатите и цялостния финансов контрол, ние от „Инсайт Ивентс“ се грижим с внимание и прецизност за всички детайли.

„Инсайт Ивентс“ прави организирането на конференция лесен и ефективен процес.

Ние разбираме, че изискванията на всеки клиент са уникални, поради което се фокусираме върху това, което искате и начина, по който си представяте Вашето мечтано събитие, като гарантираме, че отговаряме на тези изисквания и спецификации през цялото време.

Управление на делегатите на Вашето събитие

От проверка и подреждане на онлайн регистрации и обработка на офлайн резервации до отговаряне на общи запитвания за събития и често задавани въпроси, нашият екип за управление на делегати е на разположение, за да помогне.

Като част от нашите услуги преди събитието, ние ще създадем уеб сайт за регистрация на участниците с пълната информацията за Вашето събитие; ще осигурим мениджър на проекта, който да ръководи управлението на делегатите от началото до края.

Въвеждането на множество данни и тяхното неправилно форматиране биха могли да причинят значителни проблеми на Вашия екип при сортирането на най-важната информация за компанията. Екипът на „Инсайт Ивентс“ ще оцени, изчисти и валидира всяка регистрация преди да я маркира като потвърдена. Ние ще сведем до минимум всички грешки на място, което означава, че данните са чисти, преди да бъдат добавени към Вашите системи.

Разработване на цялостна концепция за Вашето събитие

От създаването на различни активации и визуално съдържание за Вашето мероприятие, до уникални декори и хореография за Вашата Гала вечеря, ние ще Ви помогнем да превърнете Вашето събитие в преживяване.

Ние от „Инсайт Ивентс“ надхвърляме традиционното организиране на конференции и семинари, като комбинираме управлението на Вашето мероприятие с креативен дизайн и технически иновации, за да успеете лесно и ефективно да комуникирате Вашата марка и послание.

Екипът на „Инсайт Ивентс“ ще създаде визия за Вашето събитие и ще проектира всеки елемент – от покана с 3D реалност и брандирани декори, до хореографски представления и специално подбрано меню. Ние не само ще предоставим творчески идеи, но и ще им вдъхнем живот, като намерим, създадем или изработим тези детайли за Вас. От цялостния облик и усещане на събитието до малките детайли, ние ще създадем среда, която предава посланието и подобрява марката.

Организиране на конференции от бъдещето чрез нашето персонализирано приложение за Вашето събитие – PINEVENTO

В крак с новите технологии и тенденциите в събитийната индустрия, „Инсайт Ивентс“ разработи мобилно приложение за събития, конференции, конгреси и фестивали – PINEVENTO.

С възможност в приложението да бъдат добавени:

  • програма
  • участници
  • брандиране
  • гласуване и други

Ние ще направим събитието Ви по-достъпно, а преживяването по-интерактивно, модерно и екологично.

С нашето приложение получавате непрекъснат и актуален достъп до най-важната информация преди, по време и след мероприятието.

Независимо от това дали целите и интересите са обвързани с нетуъркинг и ангажиране на участниците, с предоставяне на подробна информация за програмата и индивидуалните сесии, с провеждане на бързо и лесно гласуване по важни въпроси и получаване на обратна връзка – PINEVENTO ще удовлетвори всички нужди по бърз и ясен начин.

Организирайте Вашата конференция, семинар или конгрес с „Инсайт Ивентс“!

Успешното организиране на конференции и корпоративни събития изисква внимателно планиране, стратегическо изпълнение и ангажимент за предоставяне на значимо, запомнящо се изживяване за присъстващите.

Следвайки най-добрите практики в организиране на конференции и събития, същевременно оставайки фокусирани върху нуждите и предпочитанията на Вашата целева аудитория, ние от “Инсайт Ивентс” ще Ви помогнем да създадете събития, които вдъхновяват, образоват и превръщат обикновеното мероприятие в значимо събитие.

Свържете се с нас по телефон или имейл, за да получите безплатна оферта за организиране на Вашата конференция или корпоративно събитие. Посетете страница Контакти – там ще откриете нашите координати. 

Очакваме Ви!