“Инсайт Ивентс” е компания за корпоративен травел мениджмънт. Основана през 2015 година, “Инсайт Ивентс” успява бързо да се наложи като лидер в организирането на корпоративни събития и бизнес пътувания в България. Компанията предлага цялостни решения за корпоративни клиенти.

Екипът ни е изграден от професионалисти с умения и познания в различни аспекти от сферата на събитийния мениджмънт. Именно това ни прави уникален тандем при многокомпонентни проекти. Идеите, които претворяваме във вашите събития, превръщат oбикновеното мероприятие в значимо събитие.

ПРОЕКТИ

Explore

Екипът на “Инсайт Ивентс’’ обича предизвикателствата и затова е винаги в търсене на уникални преживявания и неизползвани места за организиране на събития, които да дадат добавена стойност на нашите клиенти и да ги отличат пред конкуренцията. 

Ние разбираме, че инсентив пътуването е повече от почивка за вашите клиенти и служители. Затова всяка наша програма е специално разработена според профила на вашата компания и вашата конкретна цел. Тя предизвиква очакване, вълнение да не бъде пропусната, създадена е да вдъхновява, мотивира и постига вашите бизнес цели. Ние предлагаме незабравими изживявания на места извън туристическата карта. Забавления, които не можете да намерите в гидовете. Наградете вашите служители и клиенти с незабравимо преживяване, за да ги накарате да се чувстват оценени и готови за следващото предизвикателство.

Travel

Нашият отдел за бизнес пътувания ще се погрижи за вашата безпроблемна командировка. Хотелско настаняване, самолетни билети, трансфери, регистрация за конгреси, резервации в ресторанти, помощ при издаване на виза са част от услугите, които предлагаме. Потърсете ни и се възползвайте от предимствата да ни се доверите: гъвкави условия за промени и анулации; корпоративни отстъпки за хотелски резервации в чужбина; избираме най-добрият маршрут и  подходящата авиокомпания, график и условия за вашето пътуване; един акаунт мениджър за всичко по вашето пътуване; вашите служители пътуват според изискванията и стандартите на компания ви; получавате финансови отчети според вашите изисквания

Influence

Перфектната логистика е само част от услугите, които предоставяме на нашите клиенти. За да повлияете на вашата аудитория, тя няма да бъде достатъчна. Затова, ние ви предлагаме да разработим за вашето събитие цялостната криейтив концепция, която да създаде незабравими спомени у вашите клиенти. От виртуална покана с 3D реалност,  през сценичен дизайн и широкоформатна проекция, до хореографски спектакли, създаване на съдържание и тематична декорация, ние изграждаме незабравими събития, които да ви отличат пред останалите. Следим развитието на съвременните технологии и чрез тях успяваме да превърнем смелите и иновативни идеи в реалност.

от нашите клиенти