AMWAY – Family LTS Bulgaria

През месец юни и юли 2017 г. екипът на “Инсайт Ивентс” бе ангажиран с организирането на годишното наградно събитие за компания “Amway” за регион Източна Европа – семинар за обучение на Лидери.

Благодарение на опита и иновативното мислене на екипа, ние от “Инсайт Ивентс“ успяхме да докажем и да убедим клиента, че именно България е най-подходящата дестинация за провеждане на мероприятието. И очакванията се оправдаха.

Събитието се проведе в два периода, всеки по 6 дни, с близо 1300 настанени участници в един от най-красивите райони на България – Северното Черноморие. Поради мащаба на мероприятието, бяха използвани 3 хотела и 2 допълнителни конферентни локации. Бяха организирани множество микро събития по време на основното  мероприятие – бизнес срещи, презентации, маркетинг промоции, коктейли, както и различни забавления за участниците и децата, като посещение на аквапарк и офроуд джип сафари. Гостите имаха и възможност да опознаят България по време на организираните екскурзии до нос Калиакра, Балчик и Ботаническата градина, Варна, Аладжа Манастир.

Екипът на “Инсайт Ивентс“ бяхме отговорни не само за цялостната организация на събитието, но и за изключително специфичната логистика, както и за мащабния брандинг на всички използвани локации.

По големина, продължителност и натовареност, събитието на “Amway“ е до момента едно от най-сложните, които “Инсайт Ивентс“ организира, а чудесните мнения на гостите и обратната връзка доказват успеха на събитието и нашите възможности.

Накратко в цифри:

1 година подготовка

1300 участници

Близо 6000 генерирани нощувки

Над 50 поддоставчици

Повече от 150 извършени частни трансфери…

…и стотици доволни гости…

Място на провеждане:

Северно черноморие

Гости:

1300

Нашата роля:

Проектиране на трасе за тест драйв
Настаняване
Брандиране
Трансфери
Наем зали и техническо оборудване
Коктейл
Екскурзии и активности
Подаръци
Шоу програма

animated shape