Инсентива пътуване на фирма IGV в България

Екиът на “Инсайт Ивентс” отново бе избран като локален експерт за наградното пътуване на 40 топ застрахователи от Австрия. Програмата бе изпълнена с различни дейности, съчетаващи свободно време с опознаването на България.

Групата отседна в един от най-добрите бутикови хотели в София, който бе и началната им точка в града. Един от дните премина изцяло под темата на комунизма, като групата имаше шанса да се вози в автентични коли “Лада” от 80-те, да посети някои от най-емблематичните комунистически обекти в София и да научи повече за живота на българите под тогавашния режим, като посетиха уникалния “Червен апартамент”. Комунистическият тур завърши тематично в култовия ресторант “Ракета Ракия”.

Европейската столица на културата 2019 – Пловдив, бе, разбира се, в списъка като задължителен и гостите го посетиха в рамките на целодневен тур. Инсентив програмата на групата бе завършена подобаващо с игра – предизвикателство из София. По време на цялата програма гостите имаха възможност да опитат несравнимата българска кухня и вина, докато вечеряха в някои от най-добрите ресторанти в България.

Място на провеждане:

София, България

Гости:

40

Нашата роля:

Специално разработени активности
Настаняване
Трансфери
Техническо оборудван и техническо обезпечаване
Наем на конферентни зали
Коктейл
Организирани обeди и вечери

animated shape