Международна конференция за хуманно отношение към животните 2022

Организиране на мероприятие  „INTERNATIONAL COMPANION ANIMAL WELFARE CONFERENCE“ в София бе възложено на  “Инсайт Ивентс” през 2018 г. Поради пандемията Ковид-19, събитието бе отложено няколко пъти в годините, за да се реализира през 2022 г. Екипът на  агенцията ни се сблъска с множество предизвикателства: от това да запази едни и същи нива на цените през годините, през съдействието за изваждането на визи за граждани от трети страни, до справянето с все още валидните ограничения за международно пътуване.

Екипът на“Инсайт Ивентс” сме горди с това, че успяхме да се справим с всичките тези предизвикателства и да организираме едно великолепно многокомпонентно международно мероприятие.

Услугите, които агенцията предостави преди и по време на събитието, включват: създаване и поддръжка на уеб сайт, управление на процеса на онлайн регистрация на участниците, настаняване в различни категории хотели, индивидуални и групови трансфери, гала вечеря на уникално място, сценичен дизайн и цялостно брандиране на събитието, осигуряване на конферентни зали, техника и техническа поддръжка, декорация, баджове, помощ при издаване на виза.

Място на провеждане:

София, България

Гости:

250

Нашата роля:

Създаване и поддръжка на уеб сайт за събитието
Менажиране на онлайн регистрации
Гала вечеря
Сценичен дизайн и изпълнение
Цялостно брандиране
Конферентни зали и техника
Хотелско настаняване
Трансфери
Фото и видео заснемане
Шоу програма
Подаръци

animated shape