Що е то Fam Trip и каква е ползата от него?

maxresdefault

Опознавателеният тур, познат в средите ни още като Fam Trip (familiarization trip), е пътуване с цел запознаване и образоване на професионалисти в сферата на пътуванията с дадена дестинация или локация. Обикновено тези турове се организират от местни туристически или събитийни агенции, туристически борд или друга подобна организация.

Продължете да четете „Що е то Fam Trip и каква е ползата от него?“

Пет идеи за по-добра инсентив програма

MICE-Tourism-777x437

Инсентив туризмът е елемент от MICE туризъма (Meetings, Incentives, Conventions and Exhibitions). Това са поощрителни, стимулиращи и мотивиращи пътувания за сътрудниците, служителите или клиентите на дадена компания. Пътуванията от типа инсентив се отличават от стандартните корпоративни почивки и екскурзии с наличието на обединяващи теми, сценарии или нестандартни активности. Най-важните задачи пред инсентив пътуванията е да привлекат вниманието, да предизвикат интерес, да вдъхновят и да мотивират. Формата им позволява да се създаде неповторима атмосфера, чрез която да се постигнат поставените преди началото на пътуването цели.

Ето няколко компонента, които можете да включите в планирането на добрата инсентив програма:

Продължете да четете „Пет идеи за по-добра инсентив програма“

Есен на колелета

Прекрасните цветове на есента – най-голямата магия, която тя може да сътвори, погледната от близо и усетена напълно

 

MINOLTA DIGITAL CAMERA

Тази есен България и Инсайт Ивентс бяха избрани за домакини на една по-различна инсентив група. Наши клиенти от Швейцария бяха избрали нашата страна, за да направят обиколка на колелета. Двуседмичният инсентив тур започна от София и премина през Банско, Доспат, Девин, Пловдив, Троян, Велико Търново, Трявна, Казанлък и връщане обратно в София. За участниците на вело-разходката бяха осигурени всички удобства – хотел, вкусна, българска храна, транспорт и водач. Вело-преходите се редуваха с транспортиране на гостите с автобус, за да не става прекалено уморително и да могат да се видят повече места. Снимките, които ни изпращаха само ни напомняха колко красива е България през есента, а вело-походът е много добър начин да я разгледаш. България предлага пъстри пейзажи и уникални възможности да изпълни сетива ви; звукът на тишината и сладкият парфюм на мекия мускус в гората, кестените, гъбите, които се подават между листата и се разпростират пред теб като падащ килим … тази красива обстановка се намира в България и вело-туризма е страхотен начин да го откриеш.

Продължете да четете „Есен на колелета“

Тенденцията „Bleasure“ или как да се открои следващото ни събитие

bleisure

Всички, които се занимават с организирането на мероприятия сме изправени ежедневно пред предизвикателството “как да се откроим от конкуренцията” и “какво повече да предложим, за да впечатлим нашите клиенти”.

Затова ви представяме накратко една от най-новите тенденции в световен мащаб при организирането на събития.

Свикнали сме бизнес срещите, конференциите, семинарите и обученията да преминават по сходен еднотипен начин, който като формат с времето става все по-скучен на гостите на подобни мероприятия. Това води до спад в интереса към даденото събитие и цялостен неуспех, тъй като повечето гости са били на многократно подобни конференции и поредната такава не е оставила никакъв специален спомен у тях.

Сещате ли се кое е това, което липсва и води до този резултат? Забавлението!

Продължете да четете „Тенденцията „Bleasure“ или как да се открои следващото ни събитие“

Голф в България

 

Thracian-Cliffs-golf

България все по-често се налага като една от добрите дестинации за голф туризъм в Европа. В страната вече могат да бъдат намерени голф игрища от световна класа, а невероятното съчетание от красива природа и благоприятен климат превръщат голф комплексите в оазиси на спорта, СПА удоволствията и активната почивка.

Голф игрища в България има както в близост до морския бряг, така и в планината, така че туристите могат да избират дали да съчетаят играта на голф със събиране на слънчев тен или с прохладата на планинската природа. Голф комплексите в България предлагат също много добри условия за настаняване и разполагат с модерни СПА центрове и възможности за релаксация.

Голф комплексите са оборудвани според най-високите стандарти и предлагат разнообразни услуги.

В момента в България функционират осем голф игрища, които предлагат голф инструктори, сертифицирани от Proffesional Golf Association.Bulgarian-golf-course-location

Продължете да четете „Голф в България“

event-location-ravadinovo-castle

Локацията – ключ към интересно корпоративно събитие

 

Съчетанието на подходящо място с интересно съдържание остава в основата на доброто събитие, затова „Инсайт Ивентс“ ви предлага нови идеи за вашето събитие.

Ако вече сте канили вашите клиенти или партньори в традиционните презентационни зали време е да се замислите за нова локация, която ще направи събитието ви запомнящо се.

Продължете да четете „Локацията – ключ към интересно корпоративно събитие“

4 съвета за идеалното Коледно Парти

koledno-parti

 

Коледата чука на вратата, а с нея и дългоочакваното коледно парти. Това е вечерта, в която служителите би трябвало да стъпчат с гъвкави движения на дансинга йерархичните разделения помежду си. Организационните схеми да минат „на пауза“ в рамките на няколко часа, през които имаме право да се отпуснем на 100% (или почти) в компанията на нашите колеги.

Ето няколко съвета от “Инсайт Ивентс”, които ще направят коледното ви парти незабравимо.

Продължете да четете „4 съвета за идеалното Коледно Парти“

logo-ie2-1

Нашият Блог е Онлайн!

logo-ie

Корпоративният блог на Инсайт Ивентс е онлайн. Очаквайте скоро интересни новини свързани с нашите събития и статии на различна тематика.